Privéles

Geen geduld om te wachten tot september? Of wil je liever één op één les? Dat is mogelijk! Vanaf juni 2023 ben ik weer de hele zomer beschikbaar.

Voor wie?

Privélessen zijn interessant voor zowel beginners als gevorderden. Na een reeks kun je wellicht instromen in een 2e jaars cursus in september.

Waar?

Bij jou thuis of in een grand café in de buurt, bijv. Batavia 1894 in Wormer of De Krokodil in Krommenie.

Wanneer?

Elke les maken we een nieuwe afspraak, bijv. eens per week of om de week.

Wat gaan we doen?

Je bepaalt zelf welk boek of artikel we gebruiken. Je krijgt de gelegenheid om je Italiaans op te frissen en te verbeteren.

Conversatie

Beheers je de taal al aardig, maar durf je niet te spreken? Met privéles bouw je je zelfvertrouwen op. We voeren gesprekjes over allerlei onderwerpen: actualiteiten, boeken, films, zaken die je interesseren of nodig zijn voor werk, of voor familiebezoek in Italië!

Kosten?

Een privéles duurt een uur en kost 30 euro. Bij een reeks van 10 lessen is de tiende les gratis. Privéles voor 2 personen kost 45 euro per les. Voor scholen en het bedrijfsleven gelden andere tarieven.

Voorrijkosten?

In de Zaanstreek betaal je geen voorrijkosten. Woon je verder weg? Dan spreken we een vast bedrag af. Informeer gerust naar de mogelijkheden:

06-22285289, info@studio-italie.nl
Studio Italië op Facebook